Byggeopgaver i København og omegn

Hos CPH Renovators udfører vi hovedentrerprisen for en bred vifte af opgaver inden for byggeriet. På den måde er du sikret at aftaler, tidsplaner, kvalitet m.m. alle bliver overholdt til punkt og prikke. Vores primære arbejdsområde er inden for renovering, nybyggeri og om- og tilbygninger. Vi udfører opgaver for både private og erhvervslivet i Storkøbenhavn.

 

Samarbejder med profesionelle undeleverandører

Vi samarbejder med professionelle underleverandører og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Så overlad trygt dit byggeprojekt til os og se dine drømme blive til virklighed med ro i maven. 

Nybyggeri København

Nybyggeri

Hos Cph Renovators ApS udfører nybyggeri for både erhvervslivet og private. Bl.a. har vi udført projekter for institutioner og kommunner. Når du vælger os kan du være sikker på at byggeprojektet er i trygge hænder. Vi har altid fokus på økonomi, planlægning og kvalitet.

Renovering København

Renovering

Vi er specialister inden for renoveringsopgaver. Uanset om det er et enkelt rum eller et helt hus, der skal have en totalrenovering. Det kan være en ældre bygning, der trænger til et moderne løft eller at renoveringen har et energisparende formål. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan hjælpe med.

Om- og tilbygning

Om- og tilbygning

Skal du have udvidet kontoret, privat boligen, nyt køkken eller badeværelse, så står vi klar til at hjælpe. Du er altid garanteret en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi står gerne klar med råd og vejledning udfra vores mange års erfaring med om- og tilbygninger.

Kontakt os

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller bare blive kontaktet af CPH Renovators, så udfyld formularen her ved siden af.

Cph Renovators ApS

Fælledvej 2

2791 Dragør

Åbningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 15:00

Lørdag - Søndag Lukket

Leveret af